Enda en pallplassering til Krister Hagen

Sharing is caring!

Team Coop-ØsterHus og Krister Hagen hentet en flott 3. plass i et kaldt, vått og til tider kaotisk GP Himmerland i Danmark.

Værgudene var absolutt ikke gavmilde mot rytterne i dagens GP Himmerland. Og som om regn, kulde og vind ikke var nok, ble rytterne også vist feil vei etter cirka 40 kilometer. Det betød en ufrivillig pause på 15 minutter, hvor rytterne ikke akkurat fikk varmen.

Arrangørene fikk imidlertid feltet på rett vei igjen og etter 110 kilometer kom Krister Hagen av gårde i det som skulle bli det avgjørende bruddet. På de avsluttende rundene i målbyen Aars ble gruppen splittet, og til slutt kjørte Krister Hagen inn på tredjeplass.

I den jaktende gruppen bak gikk Håvard Blikra solo på den siste runden og kjørte inn til det som skal ha vært en sjetteplass. Blikra fremgår imidlertid ikke av de foreløpige resultatlister, så også her hersker det en smule kaos.

Skal forsvare seier

Lørdag er det Viborg GP som står på programmet. Her hentet Oscar Landa i fjor karrierens første UCI-seier. Løypen er i år 198 kilometer med blant annet tre grus-/gjørmepartier samt et par korte bratte bakker. I tillegg er det meldt vind på seks m/s, så det er lagt opp til et interessant og hardt sykkelritt

Facebook kommentarer