Fagerhaug og Sveum inn til seier på NorgesCup på Konnerud

Sharing is caring!

Det ble seier til Petter Fagerhaug ,Elisabeth Sveum, Martin Emil Siggerud og Thea Siggerud i dagens NorgesCup i terreng rundbane på Konnerud.

fagerhaug

I K Junior ble det ble seier til Thea Siggerud i lørdagens tredje NorgesCup på Konnerud. Hun fikk en god start ut i den krevende løypen på Konnerud. Hun hang med teten helt til runde nummer to. Junioren imponerte stort og ledet hele rittet ut på runde nummer to foran Elisabeth Sveum. Hun ble frakjørt av Sveum i en teknisk motbakke, men kom alene i mål til en klar seier i juniorklassen.

-Jeg stivnet litt på runde nummer to, men alt i alt følte jeg at det gikk bra, sier Siggerud.

Siggerud stiller til start på søndagens NorgesCup i stafett på Konnerud sammen med Martin Emil Siggerud og Tobias Halland Johannessen fra Soon Ck.

I M Junior ble det en ny seier til Martin Emil Siggerud som kjørte sammen med lagkamerat Tobias Halland Johannessen store deler av rittet. Det var en tøff åpning og etter hvert fikk Siggerud og Johannesen en luke til de andre. De fikk roet seg ned og kjørte sammen før de kikket på hverandre og avgjorde seieren på den siste runden. Siggerud ledet med 10 meter inn på oppløpet og holdt ledelsen inn til mål.

-Det var en tøff kamp med klubbkompis Tobias Halland Johannessen, vi har vert veldig jevne i år, men i dag var det jeg som trakk det lengste strået, sier Siggerud

I K Senior var det klart for et spennende ritt hvor Ingrid Sofie Bøe Jacobsen ledet med 30 poeng på Elisabeth Sveum. Det var Sveum som tok ledelsen ut fra start. Hun hadde et fall og mistet ledelsen tidlig i løpet. Hun fikk da besøk av Thea Siggerud og Ingrid Sofie Bøe Jacobsen. Hun fikk roet seg ned og kjørte fra de andre på slutten av rittet. Sveum vant foran Jacobsen, og overtar ledelsen av NorgesCupen for Kvinner Senior.

-Løypen er skikkelig rå, det er gøy med mange tekniske elementer, sier Sveum om løypen på Konnerud.

i M Senior ble det tredje seieren på rad til Petter Fagerhaug under Konnerudrittet lørdag. Han startet kontrollert på den første runden og lå sammen med resten av feltet, men etter hardkjøret i de tekniske partiene var det ingen som klarte å henge på Fagerhaug. Fagerhaug som syklet sin første sesong i seniorklassen holdt jevn trøkk resten av rittet og kjørte inn til seier på Konnerud.

-Jeg har trent bra i vinter og tatt store steg som egentlig ingen hadde forventet, sier Fagerhaug

K Junior

1.Thea Siggerud (Soon Ck)
2.Sigrid Andrea Fløgstad (Moss CK / NTG Lillehammer)
3.Henriette Sæterdal Semb (Asker CK)

M Junior

1.Martin Emil Siggerud (Soon Ck)
2.Tobias Halland Johannessen (Soon Ck)
3.Ådne Anmarkrud (Konnerud Il Sykkel)

K Senior

1.Elisabeth Sveum (Sk Rye Sykkel)
2.Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (Halden Ck / Sepura Toyota Racing With Birk)
3.Marit Sveen (SK Rye Sykkel)

M Senior

1.Petter Fagerhaug (Lillehammer Cykleklubb)
2.Tojrus Bern Hansen (Sk Rye Sykkel)
3.Erik Nordsæter Resell (Lillehammer Cykleklubb)

Facebook kommentarer