Ikke helt COOPs vei på Ringerike

Sharing is caring!

Pressemelding: Den norske UCI-helgen ble i dag avsluttet med Ringerike GP. Med ett sterkt lag på startstreken, satt Team Coop ut for å sette preg på rittet. Inn mot finalen satt Krister Hagen i brudd lenge, men denne gang holdt det ikke helt inn.

Rittet begynte godt for laget. 15 ryttere fikk gå av gårde med tre av våre ryttere. Samarbeidet i bruddet var ikke særlig bra og det kom opp flere ryttere. I gruppa som talte 30-35 ryttere satt vi med fire ryttere, men nok en gang kollapset samarbeidet.

– Krister Hagen gikk i brudd sammen med Idar Andersen og Audun Brekke Fløtten, og de tre jobbet godt sammen ett stykke. Bak sluttet samarbeidet å fungere slik at det hele samlet seg til ett stort felt. I fronten falt Andersen, og dermed ble Hagen sittende alene med Brekke Fløtten, forteller Sportsdirektør Magnus Børresen.

De to jobbet godt sammen, men med så mange lag bak som var villige til å kjøre inn mot finalerundene, virket det umulig å holde unna.

– Gutta havnet bakpå inn mot Knestang og vi klarte aldri å komme oss frem igjen etter det. Da blir vi liggende å jage bak lederne i hele finalen. Vi hadde dessverre ikke marginene med oss i dag, sier Børresen.

Ingenting kommer gratis i sykkelverden, og når vi ikke har marginene på vår side så blir det bare vanskeligere å oppnå toppresultat.

– I dag er det ingenting annet å gjøre enn å gratulere Syver Wærsted og laget med seieren, før vi ser videre mot neste ritt. De viktigste norske rittene kommer nå, så håper vi at uflaksen er brukt opp, avslutter Børresen.

Facebook kommentarer