Krister Hagen nummer ti sammenlagt

Sharing is caring!

Som forventet ble det vanskelig for Team Coop-ØsterHus å lage et toppresultat på den avsluttende etappen av Tour du Loir et Cher.

hagen krister cher

Krister Hagen ble beste Coop-ØsterHus-rytter på en 15. plass på den avsluttende 97,5 kilometer lange kriterium-lignende etappe, hvor vinneren som forventet skulle finnes i en større gruppe. Med i forreste gruppe var også Øivind Lukkedal (nr. 17) og Håvard Blikra (nr. 27).

I sammendraget ble Hagen nummer ti og Lukkedal nummer 21, bare tre sekunder bak Hagen. Samlet vinner ble sveitsiske Patrick Schelling.

– Vi går naturligvis alltid etter seier, men både Krister og Øivind har vist god form med gode etappeplasseringer og et stabilt nivå, som gjør at de også er med framme i sammendraget. Samtidig var det gledelig å se Ole André Austevoll tilbake etter sykdom, og Even Rege fikk mange gode løpskilometer i beina etter sin kneskade, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Dessverre var Austevoll involvert i en velt på sisteetappen. Det kostet en tur på sykehuset for sjekk, men umiddelbart er det ingen brudd.
Neste oppgave for Team Coop-ØSterHus er Arno Wallaard Memorial i Nederland lørdag 23. april. Deretter venter tre endagsritt i Danmark helgen etter.

Facebook kommentarer