Kristiansen og Bøe Jacobsen uttatt til World Cup

Sharing is caring!

Norges Cykleforbund har tatt ut to utøvere til World Cup Terreng Rundbane i Nove Mesto 23-24. mai. Sondre Kristiansen sykler også World Cup i Albstadt 30-31. mai.

kristiansen solveig

 – Ingrid er en rytter vi satser på inn mot EM og VM i sprint. Rittet i Nove Mesto er et ledd i forberedelsene til disse mesterskapene, sier landslagssjef Eddy Knudsen Storsæter.

– Sondre er en rytter som har prestert bra internasjonalt både i fjor og i år. I kraft av dette er han innenfor uttakskriteriene og jeg tror Sondre kan prestere bra i disse rittene, sier Knudsen Storsæter.

I helgen ble det arrangert internasjonalt etapperitt på Kjelsås i Oslo. Landslagssjefen har naturlig nok fulgt godt med på helgens prestasjoner.

– Jeg vil berømme innsatsen til flere av de norske i helgens UCI etapperitt på hjemmebane. Disse rytterne trenger allikevel flere UCI poeng og bedre startposisjoner for å innfri kravene til deltakelse i World Cup. Flere av disse rytterne vil i stede bli tatt ut på rekruttlandslag som skal kjøre Sram-liga i Danmark, forklarer han.


 Uttatte utøvere World Cup Nove Mesto

Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, Halden CK/Sepura Toyota racing with Birk

Sondre Kristiansen, Rye SK/Team Lillehammer Powered by Sport 1 & Scott

Uttatte utøvere World Cup Albstadt:

Sondre Kristiansen, Rye SK/Team Lillehammer Powered by Sport 1 & Scott

Facebook kommentarer