Laksenæringen blir generalsponsor til Sykkel-VM

Sharing is caring!

Den norske laksenæringen blir generalsponsor til Sykkel-VM i Bergen 2017.

 ncf laks2

– Sykkel-VM er et stort og viktig prosjekt for Norge som den norske laksenæringen ønsker å være en del av. Gjennom samarbeidet med VM-arrangøren og Norges Cykleforbund (NCF) skal vi bidra til et nasjonalt løft og samtidig styrke kjennskapen til norsk laks ute i verden, sier kommunikasjonsdirektør Geir Håvard Hanssen i Norges sjømatråd.

– Dette er en svært viktig avtale for gjennomføringen av VM. Vi er takknemlig for at en så viktig aktør vil være med å støtte opp om sykkel-VM. Dette er et langt og viktig steg for finansieringen av sykkel-VM, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen.

Kulinarisk opplevelse

Avtalen mellom den norske laksenæringen og Norges Cykleforbund setter norsk laks i sentrum under VM-festen i Bergen neste år.

– Nå starter arbeidet med å planlegge en VM-fest der sunn, norsk laks vil være en av hovedingrediensene. Detaljene må vi komme tilbake til, men vi lover at neste års VM skal bli både en sportslig og kulinarisk opplevelse, sier bransjeansvarlig for laks i Norges sjømatråd, Bjørn-Erik Stabell.

Laks er viktig for Norge

Den norske laksenæringen har de siste årene styrket sitt samfunnsengasjement med prosjektet «Laks er viktig for Norge».

– Vi er svært fornøyde med å få på plass en aktør som ønsker å være med på å løfte utviklingen av hele den norsk sykkelsport. Vårt ønske er at VM på hjemmebane skal inspirere enda flere til å begynne å sykle. Da er det ekstra gledelig å ha med seg samarbeidspartnere på laget med de samme visjonene, sier Tiedemann Hansen.

 

Facebook kommentarer