Massespurt og ny pallplassering

Sharing is caring!

Pressemelding: Dagens etappe gikk i området mellom Apresmont og Saint-Christope-du-Ligneron i 3 lange og 3 kortere runder i en løype på totalt 139,5 km.

august j 2

Håvard Blikra startet ikke i dag og Krister Hagen er ute med en brukket finger. I en langesone etter 90 km sto også Kristian Dyrnes av da han ikke følte seg pigg.

Etappen startet med at 3 ryttere gikk tidlig i brudd uten norske farger representert men forsøket ble innkjørt og hovedfeltet var lenge samlet inn mot de 3 korte, avsluttende rundene hvor det mot slutten ble støtet friskt.

Arne Aareskjold forteller at laget nærmest på egen hånd tok ansvar for å nøytralisere forsøk på å stikke men sparte August Jensen og Tormod Hausken. Forventningene var kanskje størst til Tormod Hausken som har gode spurtbein, men Tormod plasserte seg litt for langt bak og var derfor ikke helt med på de siste meterne.

August Jensen derimot var i høyeste grad med og bekrefter at han behersker mer enn bare å knekke til i korte, bratte bakker. Med to etappeseiere i bagasjen og som bærer av gul trøye gikk han helt i front på de avgjørende meterne og ble bare passert av en mann på målstreken. En veldig sterk 2.plass av nordlendingen som har fått en fantastisk bra start på sesongen.

Siste etappe går i morgen.

Facebook kommentarer