Nær sensasjon for Kristoffer Halvorsen

Sharing is caring!

Timothy Dupont (Veranda er Willems) fortsatte sin drømmestart på sesongen da han med et nødskrik vant Nokere Koerse foran Kristoffer Halvorsen (Team Joker).

halvosen nokre

Feltet var sterkt redusert da det skulle spurtes på brosteinstigningen.

Halvorsen kom som en rakett bakfra, men dessverre for Halvorsen så kom målstreken noen meter for tidlig til å gjøre det helt store.

– Hensikten var å trekke opp spurten for Kruopis. Men han hadde tydeligvis mistet hjulet mitt på de siste 500 meterne. Jeg startet spurten fra langt ut på siden, og det holdt inn, sa Dupont etter rittet.

Kristoffer Halvorsen var fornøyd, selv om marginene til seier var små.

Jeg er veldig godt fornøyd med andreplass, men det hadde selvsagt vært gøyest å vinne. Det var ikke mye om å gjøre, men målstreken er der den er, sier Kristoffer «Doffen» Halvorsen (19) til Fædrelandsvennen.

– Det var et tøft løp. Det gikk veldig fort den første timen, så roet det seg litt da bruddet kom av gårde. Men så ble det hardt kjør for å ta inn bruddet igjen, forteller Halvorsen.

En sterk medvind laget sørget for rask kjøring den første timen av rittet, men flere fikk merke kjører da de ti rundene opp til Nokre Berg.

Resultater Nokere Koerse

Facebook kommentarer