Tour of Norway støtter norsk talentutvikling

Sharing is caring!

Pressemelding: Norsk landeveissykling har hatt en fantastisk vekst de siste sesongene. Våre proffer leverer fantastiske resultater sesong etter sesong, og denne sesongen er det ny rekord i antall profesjonelle ryttere. Når det gjelder sykkelritt i Norge har vi i samme periode hatt en fantastisk utvikling med fire store etapperitt for menn og kvinner elite og to endagsritt for menn elite.

Når det gjelder arrangement for aldersbestemte og junior så er det fortsatt en utfordring med for få ritt, og Tour of Norway-arrangør, Interspons AS, er derfor stolte av å kunne bidra til en utvikling i positiv retning for disse aldersgruppene også.

Interspons er allerede i samarbeid med Ringerike Sykkelklubb arrangør av UCI-rittene Sundvolden GP og Ringerike GP, og sistnevnte ritt har vært arrangert som juniorritt i en del år allerede. Det er svært gledelig å kunne utvide juniortilbudet med en dag ekstra med rankingritt for juniorklassen også under Sundvolden GP lørdag 7. mai.

Tønsberg 4-dagers var i en årrekke et av de største arrangementene i Skandinavia for aldersbestemte klasser. Rittet ble i fjor gjenopplivet som et todagers ritt, og for 2016 gires det opp ytterligere som et tredagers ritt. Tønsberg 3-dagers arrangeres av Tønsberg Cykkelklubb, 27. – 29. Mai, helgen etter Tour of Norway.

Tour of Norway-ramme rundt alle rittene

Interspons er en viktig støttespiller for rittene på Ringerike og i Tønsberg, og store deler av arenariggen og bilparken fra Tour of Norway vil benyttes under alle rittene. Det er også svært gledelig at de store Tour of Norway-sponsorene Uno-X, Joker og Bilia er store bidragsytere for disse rittene også.

Sammenlagtpremie for menn junior

Som en ekstra gulrot for juniorsatsingen så setter Uno-X opp en sammenlagtpremie til beste juniorrytter i de to rittene på Ringerike og i Tønsberg 3-dagers (sammenlagtresultatet i sistnevnte).

Facebook kommentarer