NM i Syklecross tildeles Svelvik SK

Sharing is caring!

Styret i Norges Cykleforbund har tildelt Svelvik SK Norgesmesterskapet i Syklecross 2015.

 

cx nm

Historiens første offisielle NM i Syklecross ble arrangert i Tønsberg i 2014.

Svelvik Sykleklubb har sammen med et knippe klubber svært sterkt delaktige i utviklingen av den forholdsvis ferske sporten her i Norge.

-Svelvik har stor arrangementserfaring og har arrangert NorgesCupritt i Syklecross årlig siden cupen ble etablert i 2012. Vi er fornøyde med å få på plass en så kompetent arrangør og mener forutsetningene er gode for et vellykket mesterskap, sier arrangementsansvarlig Per Erik R. Mæhlum i Norges Cykleforbund.

Skal lage NM-fest

Svelvik Sykleklubb kommer til å bruke samme område som under fjorårets NorgesCup ritt, men i en ny variant av løype.

-Vi satser på å tilby en variert og rask syklecross løype hvor store deler av løypa kan sees fra stadion. Dermed burde løypa være attraktiv også for publikum, sier rittleder Sindre Rønning i Svelvik SK.

-Vår visjon er å arrangere ritt for alle. Vi kommer derfor til å ha klasser fra de aller minste til de aller eldste. Våre ritt skal være en fest for alle med interesse for sporten og vi håper derfor på godt oppmøte både fra utøverne og fra publikum, fortsetter Rønning.

Svelvik Sykleklubb er forøvrig kjent for å arrangere terrengritt både innen rundbane og maraton. Klubben var også vertskap for Norgesmesterskap i terreng rundbane i 2007.

Facebook kommentarer