Norsk fjerde- og femteplass i EM

Sharing is caring!

To nordmenn kjempet om pallpass under EM i Maraton i Singen, Tyskland.

GunnRitaEM

– Det ble et tett ritt på linje med en klassiker på landevei. Det ble et lureløp helt til finalen. Gunn Rita var med i tetgruppa hele veien, men slet tungt og måtte virkelig jobbe hardt for å holde følge. Hun viser at hun gir alt alltid, uansett hvor tungt det ser ut. Viktig å kjempe uansett hvor mørkt det ser ut. En 4.plass i dag var en seier, med en tung kropp, sier landslagssjef Eddy Knudsen Storsæter.

Hovdenakk imponerte

Kjempet heroisk gjorde også Hildegunn Gjertrud Hovdenakk som til slutt ble nummer fem. .

– Hun var 45 sekunder bak etter første runde, men kjempet seg opp til tetgruppen på 8 rytterne alene. Hun ble tilslutt 5, en meget sterk prestasjon og noe som ble lagt merke til, sier landsalgssjefen.

Uheldige Granberg

– For Lars Granberg startet det hele godt og han lå i tetgruppen, hvor Kylhavy og Weber allerede stakk tidlig og ble tilslutt 1 og 2. Lars måtte gjøre en unna manøver for en rytter som falt foran han. Han endte da ut på jordet og falt. Han tapte mye tid og var på 60 plass når han var på sykkelen igjen. Han kjempet seg opp til en 45 plass. Leit, da kroppen fungerte godt, oppsummerer Knudsen Storsæter.

Facebook kommentarer