Ny mann i ledertrøya i Vueltaen

Sharing is caring!

Forhåndsfavoritten Michael Matthews fra Orice-GreenEdge-laget vant mandagens Vuelta-etappe.

mattews2

Etappen ble avsluttet med en stigning hvor de normale spurterne ble hektet av. Og så kunne Matthews slå til og kjøre en perfekt bakkespurt hvor han slo Daniel Martin fra Garmin med en sykkellengde.

Australieren, som på grunn av velt ikke kom med i Tour de France, var på forhånd spådd til å have en god sjanse for å vinne mandagens etappe. Han leverte altså varene og tok også med seg ledertrøya.

Alejandro Valverde fra Movistar, som hadde trøya, tapte noen sekunder til i dag og er nå 11 sekunder etter Matthews. Nairo Quintana fra Movistar er på andreplassen – sju sekunder etter australieren.

Contador satt godt med

Den nesten 200 kilometer lange tredjeetappen fra Cadiz til Arcos de la Frontera endte altså med en stigning opp til målstreken hvor flere av favorittene holdt til.

Tinkoff-Saxo Bank-lagt kunne glede seg over å se at Alberto Contador kjørte med de øvrige sammenlagtrytterne og kom i mål like etter dagens vinner.

Verre gikk det altså for Valverde og andre profiler som Fabio Aru, Andrew Talansky, Philippe Gilberg og Jurgen van Den Broeck, som alle satte over styr sju sekunder.

Facebook kommentarer