Ny sponsor til Tour des Fjords

Sharing is caring!

Tour des Fjord har fått ny Vestlands-sponsor.

fjord tours signering

Steinar Aaase fra Fjord Tour signerer sponsorkontrakten.

Den bergensbaserte reisearrangøren Fjord Tours går inn som sponsor i det vestlandsbaserte etapperittet Tour des Fjords.

Fjord Tours har sin kjernevirksomhet i Fjord Norges område. Her produserer selskapet ferdige reiseopplevelser med turer som for eksempel Norge i et nøtteskall®, både til det nasjonale og internasjonale markedet.

I dag produserer selskapet over 25 ulike turer, og har utviklet enkle nettbaserte løsninger for de ulike marked for å kunne booke turer, hotell og aktiviteter. Selskapet leverer også ferdige konsept til bedrifter.

– I 2015 vil vi innføre en egen trøye til mest offensiver rytter, den vil bli stemt frem av publikum gjennom sosiale medier «Fjord Tours offensive trøye», sier rittarrangør Roy Hegreberg i en pressemelding.

Fjord Tours vil også profilere seg gjennom sendingene på Eurosport 2 som til neste år vil sende 10 timer til 64 land.

– Årsaken til at Fjord Tours AS går inn som sponsor er at sykkelrittet Tour des Fjords foregår i vårt forretningsområde, sier daglig leder i Fjord Tours, Steinar Aase.

– Fjorårets TV bilder er fremdeles på netthinnen og som vi alle ble meget begeistret av. Gjennom Eurosport vil mange flere ta del i sykkelrittet og forhåpentlig mange flere oppleve den flotte naturen vi har i områdene, sier daglig leder i Fjord Tours, sier Aase.

Facebook kommentarer