Oppdalsrittet – for de tøffeste

Sharing is caring!

Oppdal var som alltid flott, dog noe kaldere enn vi husket. Med nysnø på toppene og muligheter for snø i luften ble det kjempet noen gode dueller under Oppdalsrittet, men som igår var det ingenting å gjøre med svensken – Emil Linde er helgens store vinner.

oppdalsrittet

Det tok ikke lange tiden før Emil Linde tok teten og viste de norske gutta ryggen, bak ble det derimot kjempet iherdig om plasseringer og poeng. Henrik Kippernes tok en klar andreplass, hvor Eskil Evensen-Lie stakk av med tredjeplassen. Plassene bak ble ikke avgjort før på siste runde og det skulle skille minuttet fra tredje til sjette plass.

oppdalsrittet pallen

Marit Sveen!

Marit Sveen, beste U23 rytter, dagens beste jente. Foran Felicia Ferner og Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, som beholder sammenlagtledelsen i Norgescupen. Det var kalde,slitene og fornøyde ryttere som fullførte og Marit Sveen sa etter målgang at hun så frem mot NM og flere topp plasseringer i årets Norgescup.

Juniorduell

Siggerund,Fagerhaug,Pedersen – toneangivende navn under dagens ritt. Det var ingen tvil om at det var disse tre det skulle stå om, og de innfridde. Sigurd Salberg Pedersen beholder sammenlagtledelsen i Norgescupen, Petter Fagerhaug og Eirik Pettersen deler tredjeplassen etter helgens strabaser, med Martin Siggurd på en jagende andreplass.

Svensk juniorseier

Ida Jansson, Team Merida Sweden, 7 minutter raskere enn neste jente, 18 minutter foran tredjeplassen. Jansson satte virkelig skapet på plass og viste hvordan man skulle kjøre løypene på Oppdal. Vi ser frem til videre kamper mot nabolandet og gratulerer med en meget overbevisende seier til dette talentet.


Topp 3 i Norgescup-klassene

Menn senior
1. Emil Linde,
2. Henrik Hollingsæter Kippernes, Fræna CK
3. Eskil Evensen-Lie, Kloppa Offroad Klubb

Kvinner senior
1. Marit Sveen, Romeriksåsen CK.
2. Felicia Ferner,
3. Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, Halden CK

Menn junior
1. Martin Emil Siggerud, Soon CK
2. Petter Fagerhaug, Lillehammer CK
3. Sigurd Salberg Pedersen, TVK Sykkel

Kvinner junior
1. Ida Jansson,
2. Anna Stray Rongve, CK Haugaland
3. Sigrid Andrea Fløgstad, Moss CK

Facebook kommentarer