Orica-Greenedge levde opp til forventningene

Sharing is caring!

Favorittene fra Orica-Greenedge kjørte en bra lagtempo første etappe av Giro d’Italia, og som mange eksperter hadde spådd, tok det australske laget etappeseieren.

Orica-Greenedge har flere sterke temporyttere med til Giroen i år, og lagtempoen var utpekt som en etappe laget hadde gode sjanser for å vinne, som de gjorde i fjor.

Tinkoff viste styrke

I mål var australierne sju sekunder raskere enn Tinkoff-Saxo, som også kjørte en bra lagtempo. Dermed fikk Alberto Contador også en ideel start på sin misjon om å vinne årets Giro d’Italia.

Tinkoff-Saxo var best på mellomtiden på den 17,6 kilometer lange saken, men Orica-Greenedge satte alle andre lag på plass på den siste delen.

Porte tapte sekunder

En av rittets andre favoritter i sammendraget, Fabio Aru fra Astana, fikk også en god start på rittet ettersom lagets hans endte som nummer tre, seks sekunder etter Tinkoff-Saxo og Alberto Contador.

Mindre bra gikk det for Richie Porte fra Team Sky, en anden av de helt store favorittene. Laget hans tapte 20 sekunder til Contador, som Porte nå skal ut og hente i fjellene.

Etixx-Quickstep og Movistar kom inn som nummer fire og fem.

Facebook kommentarer