På jakt etter nye triumfer i Portugal

Sharing is caring!

Med en fersk etappe- og sammenlagtseier til August Jensen er det et Team Coop-ØsterHus-lag fulle av selvtillit som onsdag stiller til start i UCI 2.2 etapperittet Volta ao Alentejo.

jensen august samenlagt

Det venter rytterne fem mer eller mindre kuperte etapper, hvor særlig de to første med stigning opp mot mål kan bli avgjørende for sammenlagtseieren.
– Vi må være klare fra kilometer null, men hvis vi bygger videre på de prestasjonene som vi har vist i sesongåpningen og tar med en god porsjon selvtillit fra helgens seiere, så tror jeg vi kan kjøre med om både etappeseiere og topplasseringer i sammendraget, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Team Coop-Østerhus stiller med fem gjengangere fra GP Liberty Seguros – Magnus Børresen, Krister Hagen, August Jensen, Oscar Landa og Andreas Sandnes Olsen. Ole André Austevoll er dessverre reist hjem med sykdom, men laget får til gjengjeld tilgang av Håvard Blikra og Øivind Lukkedal.

– På papiret har vi riktig gode kort på hånden uansett terreng. Med den formen August Jensen viste i helgen er han naturligvis en mann å se opp for. Også Håvard Blikra har vært sterkt kjørende, og både han og Oscar Landa hentet topp ti etappeplasseringer i det samme rittet i fjor. Og så må vi ikke glemme kjempekreftene til Krister Hagen, som hadde stor ære av Jensens seier, forteller Benjaminsen.

Volta ao Alentejo starter onsdag 16. mars i Portalegra og slutter fem dager senere søndag 20. mars i Évora.

Facebook kommentarer