Team Coop-ØsterHus fortsetter gode takter

Sharing is caring!

Både August Jensen og Krister Hagen var med fremme på onsdagens vanskelige 1. etappe i UCI 2.2 etapperittet Volta ao Alentejo i Portugal.

jensen august 16

August Jensen og Krister Hagen viste begge storform i helgen i GP Liberty Seguros, og i dag ble de henholdsvis nummer fem og 12, da en mindre frontgruppe på 17 ryttere fikk notert samme tid i mål på den avsluttende stigningen til Castelo de Vide.

Underveis på den 158 kilometer lange første etappen var Krister Hagen aktiv og ble del av et brudd. Her hentet han totalt fem bonussekunder på de innlagte spurter. Det bringer ham opp som nummer tre i sammendraget fem sekunder bak dagens vinner og sammenlagtleder Imanol Estevez. August Jensen er nummer seks i sammendraget 10 sekunder bak den ledende spanieren.

– Nå er vi på skuddhold med både Krister og August, mens også Øivind Lukkedal holdt seg godt med fremme. Det stiller oss i en god angrepsposisjon, hvilket passer oss godt, forteller sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen hjemme fra Stavanger, da han har overlatt troppene i Portugal til lagets belgiske sportsdirektør.

Oscar Landa måtte dessverre oppgi å stille til start på dagens etappe grunnet sykdom.

Torsdag venter enda en utfordrende dag med rittets lengste etappe på 206 kilometer fra Monforte til Montemor-o-novo, hvor det igjen avsluttes med en stigning opp til mål. Derfor kan etappen få avgjørende betydning for sammenlagtseieren.

Kompletter resultater fra 1. etappe av Volta ao Alentejo finnes her.

Facebook kommentarer