Person prøver å gjøre hevd på Sykkelekspressen

Sharing is caring!

For noen dager siden fikk vi en henvendelse sent en kveld på Facebook fra en fyr som heter Are-Sander H Matre. Han hevdet at han hadde rett på navnet Sykkelekspressen.

I meldingen skrev han at han for snart 20 år siden hadde kommet på navnet, og ga det til en kamerat som solgte sykler i Bergen og drev på med distribusjon. Han besyldte oss for å stjele hans navn.

Meldingen var sendt til Sykkelekspressens sin nyhetsside, så muligens han ikke var klar over at det er samme person som står bak denne og Sykkelekspressen Sykkelbud.

Da vi svarte tilbake med at Sykkelekspressen har eksistert i 30 år, svarte han tilbake at han mente 30 år «fordi han var så sjokkert over oppdagelsen».

Vi er kjent med både sykkelmiljø, importører og forhandlere i Norge, og ingen kjenner til denne Are-Sander H Matre, bortsett fra at han har hatt et par annonser, blant annet på TV2 Facebook-side der han selger skilt fra Sykkel-VM i Bergen i 2017.

Sykkelekspressen har vært i kontakt med arenasjefen for sykkel-VM 2017, og han kjenner ikke til saken.

«I tilfelle må han ha funnet skiltene på dynga», skriver han.

Are-Sander H Matre utgir seg for å være advokatfullmektig, noe vi betviler ettersom han har stavevansker og vi ikke finner noe på ham med googlesøk. Og aller minst på Sykkelekspressen. Bare en forholdvis ny bildeløs profil på Facebook.  I tillegg er det et øst-europeisk navn tilknyttet profilen.

Etter vi har konfrontert han med dette og trussel politianmeldelse, svarer han tilbake at «han vil ikke fortsette dialogen på Facebook fordi han vil være høflig.»

Det hele virker som å ha blitt skrevet og oversatt av Google oversetter.

Vi har de siste dagene forsøkt å få kontakt med Are-Sander H Matre uten resultat.

Facebook kommentarer