QOM og 2.Plass i verdenscupen for Team Hitec Products

Sharing is caring!

Pressemelding: Etter seieren i etapperittet Tour of Chongming Island var det klart for den femte runden i damenes Verdenscup, med start i Shanghai og målgang på Chongming Island.

hitec podium wc

Team Hitec Products tok kontroll over løpet fra start, og holdt feltet samlet til bakkespurten over broen til Chongming Island, som ble vunnet av vår Lauren Kitchen. Før siste mellomspurt etter 90 km gikk det et brudd med Liang (China Chongming) og Chulkova (BePink), som fikk maximum 1 minutt og 15 sekunder på feltet.

Det ble opp til Hitec Products alene å hente inn bruddet og den sterke duoen Tone Hatteland Lima/Thea Thorsen hentet bruddet nøyaktig på 5-kilometers merket. De andre Hitec-jentene med Charlotte Becker, Lauren Kitchen og Tatiana Guderzo kjørte et perfekt opptrekk for spurteren Kirsten Wild, men hun ble passert 25 meter før målstreken av Giorgia Bronzini (Wiggle Honda).

2.plass var ikke hva vi håpet på, men likevel et sterkt resultat som runder av en seierrik uke for Team Hitec Products. Vi har laget en sterk spurtmaskin foran årets Tour de France. Laget kjører denne uken «Tour of Zhoushan Island» utenfor Shanghai.

Laget: Thea Thorsen, Tone Hatteland Lima, Kirsten Wild, Tatiana Guderzo, Charlotte Becker, Lauren Kitchen

Facebook kommentarer