Seier til Bergen og Lillehammer

Sharing is caring!

På norgesmesterskapets andre dag var to ting i fokus, tempo og lagsamarbeid. Først ut i løypa på Brumunddal var kvinnene.

nmlag k15

De kjørte en runde på 29,5 kilometer før de gikk i mål på torget i Brumunddal sentrum. Det sterkeste laget i dag var Bergen CK. Ingrid Moe, Caroline T. Olsen og Marianne Daae syklet inn på tiden 43:00.

Tolv sekunder bak på tiden 43:12 og dermed andreplass kom laget fra CK Victoria bestående av Vibeke Dybwad, Inger Lorvik og Camilla Horneman. Dagens tredjeplass gikk til Bryne CK. Tone Lima, Stine Borgli og Lauren Kitchen brukte 43:18 på dagens løype.

Allerede før alle kvinnene var i mål hadde junior gutta lagt ut på sine 46,2 kilometer i området rundt Brumunddal.

nmlag junm15

Gutta var ikke like heldige med været som kvinnene og det var til tider rimelig tøffe forhold ute i løypa. Tønsberg CK, bestående av Torjus Sleen, Iver Knotten og John Andre Bekken, syklet tidlig inn til en sterk tid som til slutt skulle holde til en sterk andreplass, 52 sekunder bak vinneren Lillehammer CK.

For Lillehammer syklet Hans Kristian Haadem Rudland, Petter Fagerhaug og Tobias Foss. som gjorde unna de 46,2 kilometerne på 1:00:21. Tredjeplassen gikk til Bergen CK representert ved Sondre Vikøyr, Karl J. Tronstad og Eirik V. Øverland. De syklet inn 03:00 bak vinnerene.

Topp 3 kvinner:

Bergen CK

CK Victoria

Bryne CK

Topp 3 menn junior:

Lillehammer CK

Tønsberg CK

Bergen CK

Facebook kommentarer