Susanne Andersen på andreplass i Ladies Tour

Sharing is caring!

Det ble nederlandsk seier til Lucinda Brand på 2. etappe i Ladies Tour of Norway. I feltet bak spurtet landslagets Susanne Andersen inn til en imponerende andreplass.

ladies16 2

Lucinda Brand fra det sterke profflaget RaboLiv angrep med ca 20 km igjen og opparbeidet seg etter hvert en solid luke til feltet. Hun syklet i mål til klar seier 56 sekunder foran et samlet hovedfelt. I feltet bak var det junior Susanne Andersen som var raskest og tok en sterk andreplass.

– Dette har vært en veldig bra dag med mye action og aktiv kjøring underveis. Jeg følte meg sterk og kunne være med i flere brudd underveis. I spurten tok jeg hjulet til en RaboLiv rytter og spurtet forbi på slutten, sa en fornøyd Andersen etter målgang.

Imponert landslagsleder

Landslagsleder Carl Erik Pedersen var naturlig nok svært fornøyd etter nok et toppresultat av Andersen.

– Det er helt fantastisk. Vi gikk inn i rittet uten press og med håp om å overraske. Det synes jeg vi har klart. Jeg er kjempefornøyd og det er ekstra morsomt at laget fungerer så godt sammen, sier Pedersen som har latt seg imponere over flere av de norske landslagsrytterne.

Vil på toppen

Den tredje og siste etappen i årets Ladies Tour of Norway avsluttes i Halden i morgen. Etter to toppresultater på rad håper Susanne at hun og landslaget kan blande seg inn i toppen også på den siste etappen.

– Jeg vil jo helst helt på toppen i morgen. Jeg føler laget vår samarbeider veldig bra, og jeg føler meg sterk, sier en offensiv Andersen.

Susanne Andersen tok med dagens andreplass nok bonussekunder til at hun overtok trøyen for beste norske rytter sammenlagt.

Facebook Comments Box