Susanne Andersen påkjørt etter VM-tempoen

Sharing is caring!

Susanne Andersen (18) ble påkjørt av en bil på vei tilbake til hotellet etter at hun hadde fullført VM-tempoen i Qatar mandag.

 andersen sus 2Andersen måtte fraktes bort i ambulanse. Landslagsledelsen opplyser at hun ikke har pådratt seg alvorlige skader.

– Det går bra, heldigvis. Det var ingen brudd. Jeg er litt sjokkert, men jeg tror jeg var veldig heldig, sier Andersen selv til kanalen, før hun utyper:

– Vi skulle svinge inn til venstre, og jeg hadde lagt meg over i venstrefilen for å gjøre meg klar. Jeg hadde ligget der en stund, så kom det en bil bakfra og smalt rett inn i meg slik at jeg falt i bakken, fortalte den 18 år gamle syklisten.

Men det er usikkert om fredagens fellesstart står i fare. Juniorjenta er an av favorittene på landeveisrittet. Hun sliter blant annet med en vond ankel.

– Jeg er litt usikker. Jeg tror egentlig det skal gå fint. Nå må jeg ligge med beinet høyt og håpe at ankelen blir bra. Så lenge jeg får litt bevegelse i ankelen skal ikke dette hindre meg, Også landslagslege Stein Ørn var optimist.

– Det gikk bedre enn man kunne frykte. Det ble noen slagskader og ikke noe alvorlig, sier landslagslege Stein Ørn, som sa følgende om selve ulykken:

– Det var en påkjørsel bakfra, og så vidt jeg vet er det under etterforskning.

Andersen kom på 13. plass på mandagens tempo, 52 sekunder etter vinneren Karlijn Swinkels fra Nederland.

– Jeg følte jeg kjørte ganske bra. Jeg åpnet kanskje litt hardt, men jeg fikk tatt ut det meste jeg hadde. Sånn sett er jeg fornøyd, sa Andersen til TV 2 etter løpet.

Facebook kommentarer