Team Coop-ØsterHus gir talentfull rytter sjansen

Sharing is caring!

Andreas Sandnes Olsen (21) fra Trondheim Velocipedklubb (TVK) skal kjøre resten av 2015-sesongen for Team Coop-ØsterHus.

sandnes olsen

21-åringen har gjort seg positivt bemerket i løpet av sesongen. Han har blant annet imponert med gode plasseringer i de norske UCI-rittene Hadeland Grand Prix og Ringerike Grand Prix. Det har nå ført til en lærlingekontrakt med Team Coop-ØsterHus fra 1. august og ut resten av sesongen.

– Andreas har tatt gode steg i sesongen. Vi ser ham absolutt som en spennende rytter med et stort potensiale. Nå har vi muligheten for å se hvordan tingene fungerer på et høyere nivå, forteller sportsdirektør Roy Hegreberg.

Han ble første gang tipset om Andreas i vinter av August Jensen, som har kjørt på laget siden 2012 og som også kommer fra Bodø liksom Andreas Sandnes Olsen.

– Vi håper at Andreas kan fortsette sin utvikling. Målet er at han blir en fastdel av laget for 2016, fortsetter Hegreberg.

Selv er bodøværingen glad for å få sjansen og ser fram til å prøve seg på flere større ritt i utlandet.

– Det blir artig å måle seg mot kontinentalryttere fra resten av Europa. Samtidig er det en enorm motivasjon i forhold til treningen framover. Jeg vil helt klart prøve å gjøre alt litt bedre og forhåpentlig kjøre meg til en fast kontrakt for neste år, sier Sandnes Olsen.

Første mulighet for å vise seg fram blir allerede 2.-3. august, hvor Andreas Sandnes Olsen stiller til start for Coop-ØsterHus i Belgia.

Facebook kommentarer