Team Coop tar fatt på høstsesongen

Sharing is caring!

Pressemelding: Etter en kort sommerpause er Team Coop lørdag klar til å innlede andre halvdel av sesongen med det franske etapperittet Kreiz Breizh Elites.

team coop

Team Coop har tidligere hentet flotte resultater i UCI 2.2-rittet. I 2015 dominerte laget de fire etappene totalt med sammenlagt- og etappeseier til August Jensen samt to etappeseire til Fredrik S. Galta. Suksessen ble dessverre ikke fult opp i fjor, hvor Team Coop måtte ta til takke med en sjetteplass til August Jensen på den avsluttende etappen.

Sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen mener at laget er bedre forberedt i år.

– Vi har hatt en god periode med trening etter NM, og flere av rytterne kjørte også Norges Cup-etapperittet Tour de Hallingdal midt i sommerferien. Målet er å få en positiv opplevelse med gode resultater og offensiv kjøring som vi kan ta med videre utover høstsesongen, sier han.

Kreiz Breizh Elites kjøres i det sentrale Bretagne og har i år som i tidligere utgaver fire etapper med en dobbeltetappe på søndagen.

– Flere av rytterne er godt kjent med området og etappene fra tidligere. Umiddelbart ser det ut som om første etappe kan bli kritisk med tanke på sammendraget, så vi må være klar fra første kilometer, forteller Benjaminsen.

Team Coop stiller med følgende lag i Kreiz Breizh Elites:

Ole André Austevoll, Krister Hagen, Gustav Höög, August Jensen, Øivind Lukkedal og Håkon Aalrust.

Facebook kommentarer