Seier til Gjøs, Pedersen, Lorvik og Løvik i NC 5 Sandefjord

Sharing is caring!

Pressemelding: Det ble seier til Martine Gjøs, Einar Liseth Pedersen, Ingrid Lorvik og Åsmund Romstad Løvik i NorgesCup 5 i Sandefjord.

nc5 2017 sandefjord

I K Junior var det et sterkt K Junior felt som stilte til start i NorgesCup nummer 5 i Sandefjord. Lederen av NorgesCupen, Emelie Røe Utvik stilte ikke til start i NorgesCupen. Det ble et utskillelses løp i den krevende løypen i Sandefjord. Til slutt var det bare Martine Gjøs som hang med i hovedfeltet til K Senior. Dermed kunne hun trille inn til seier i NorgesCupen.

I M Junior ble det satt stor fart i starten av rittet og flere brudd prøvde å få luker til hovedfeltet. Det sprakk fort opp i den tekniske løypen og mot slutten var det rundt 10 stk som dannet hovedfeltet. I gruppen foran satt det 4 ryttere som dannet en gruppe etter at Simen Nordahl Svendsen lenge kjørte foran i et solobrudd. Det ble en langspurt blant de 4 inn på oppløpet og Einar Liseth Pedersen tok seieren foran Ådne Ihle og Rasmus Børset Westad.

-Det var deilig med seier, jeg prøvde å vente litt før jeg skulle spurte på det lange oppløpet, sier Pedersen.

I K Senior ble det kjørt kontrollert de første rundene. Etter gjentatte bruddforsøk var det Ingrid Lorvik og Stine Borgli fra CK Victoria som gikk i brudd med 3 runder igjen til mål. De kjørte godt sammen i front og hovedfeltet slet med å finne rytmen til å kjøre de inn. Seieren gikk til Lorvik foran Borgli og Ingvild Gåskjenn som gikk fra hovedfeltet på den siste runden, men klarte ikke å hente duoen i tet.

-Det var en gøy løype og jeg er glad vi klare i følge planen vi satt på forhånd av løpet, sier Lorvik.

I M Senior var det et stort felt som satte fart ut fra starten lørdag morgen. Det gikk tidlig et brudd på 17 stk som kjørte godt sammen. Etter hvert ble det dannet nye brudd fra hovedfeltet samtidig som det falt ryttere av i bruddet i front. Det var en krevende teknisk løype i Sandefjord, noe som førte til at det var krevende å finne roen i bruddet. Uten på det nest siste runden gikk det en gruppe på 4 stk av gårde. Bruddet bestod av Åsmund Romstad Løvik, Kristoffer Halvorsen, Trond Håkon Trondsen og Henrik Evensen. Inn mot mål var det ingen som hadde lyst å spurte mot Halvorsen så det var gjentatte bruddforsøk. Etter hvert fikk Løvik en luke og kom alene i mål 3 sekunder foran Trondsen og 9 sekunder foran Evensen.

-Jeg er svært godt fornøyd med seieren etter et hardt ritt, sier Løvik.

Topp 3 NC 5 Sandefjord

K Junior

1.Martine Gjøs (Horten OCK)
2.Thale Kielland Bjerk (Bærum OCK)
3.Pernille Larsen Feldmann (Stavanger SK)

M Junior

1.Einar Liseth Pedersen (Åsane CK)
2.Ådne Ihle (Glåmdal SK)
3. Rasmus Børset Westad.(Lillehammer CK)

K Senior

1.Ingrid Lorvik (CK Victoria)
2.Stine Borgli (CK Victoria)
3.Ingvild Gåskjenn (Horten OCK / Team Hitec Products)

M Senior

1.Åsmund Romstad Løvik (TVK / Team Fixit.no)
2.Trond Håkon Trondsen (Asker CK / Team Sparebanken Sør)
3.Henrik Evensen (Eidsvoll SK / SEG Racing Academy)

Komplette resultater

 

Facebook kommentarer