To juniorer topp 20 på VM-tempoen

Sharing is caring!

Tobias Foss og Torjus Sleen sørget for norsk åttende- og tyvendeplass på VM-tempen i amerikanske Richmond.

foss toboas tempovm15

Etter andreplass på EM tempoen var Tobias Foss det største norske håpet før start. Han gjennomførte et bunnsolid tempoløp, selv om det ikke holdt helt til medaljeplass i dag.

– Det var en helt grei dag. Resultatmessig var det helt greit, men jeg er ikke helt fornøyd med gjennomføringen av løpet. Jeg holdt nok litt for mye igjen i midtdelen, slik at jeg kanskje hadde litt mye krefter på slutten, sa Foss etter målgang.

Ingen topp dag

Torjus Sleen leverte også en bra prestasjon i konkurranser mot verdens beste juniorer. Han var bra fornøyd med 20 plass til slutt.

– Jeg fant ikke helt flyten underveis, men det er nok slik i denne løypa. Resultatmessig er jeg fornøyd med en 20. plass, selv om jeg vet at jeg kan kjøre enda fortere på en toppdag. Det var uansett en bra opplevelse å kjøre her i dag, sa Sleen.

– Det var på det jevne i dag. Vi mangler det lille ekstra som vi håper å få ut i mesterskap. Når Tobias er 34 sekunder fra pallen så viser det at vi er med og kjemper. Nå retter vi fokuset fremover mot fellesstarten på lørdag, sier landslagsleder for juniorene, Kai Lexberg.

Komplette resultater

Facebook kommentarer