Gotaas Johnsen nummer 25

Sharing is caring!

Cecilie Gotaas Johnsen endte til slutt på en 25. plass på dagens temporitt i Richmond. Hun kom i mål på en tredjeplass, men måtte etter hvert se at mange som startet bak henne skjøv hun nedover på resultatlisten.

gotaaas vm15

Cecilie var selv litt usikker på hvor god dagens prestasjon var. Dette hadde også sammenheng med at hun mistet sin watt-måler tidlig i rittet.

– Jeg prøvde å gjøre det jeg hadde planlagt på forhånd. Etter at jeg mistet Garmin-computeren med watt måtte jeg kjøre på følelsen. Jeg følte at jeg klarte det på en god måte, selv om det er vanskelig å vurdere nå i ettertid. Hadde håpet på at jeg skulle klare topp 15 plassering på en topp dag, men jeg er allikevel brukbart fornøyd med dagens løp, sier Gotaas Johnsen.

– Vil bli enda bedre

Den sportslige avdelingen i Cykleforbundet lanserte i vinter en økt og styrket satsning på kvinnelige syklister. Denne prosessen er godt i gang, selv om vi fortsatt har litt igjen til ønsket nivå.

– Cecilie har gjort en bra tempo sammenlignet med hva hun har gjort tidligere. Vi ser vi har en jobb å gjøre før vi er på det nivå vi ønsker å være, og den prosessen er vi godt i gang med, sier landslagssjef Stig Kristiansen.

– Dette var et bra gjennomført løp ut fra den kapasiteten Cecilie har i dag. Vi er godt i gang med å videreutvikle kapasitet, sittestilling og andre detaljer for fremtiden. Jeg tror vi allerede neste år kan se en vesentlig nivåheving på Cecilie og andre norske jenter, sier landslagsleder Carl Erik Pedersen.

Komplette resultater

Facebook kommentarer