– Usportslig av Nibali

Sharing is caring!

Det ble til en etappeseier for italienske Vincenzo Nibali som kunne kjøre alene i mål på årets kongeetappe i Tour de France.

froome2

Astana-kapteinen hadde stukket fra favorittgruppa tidligere på etappen da Chris Froome i den gule trøya plutselig fikk problemer med sykkelen.

Froome var dermed ikke i stand til å tette luka, og Nibali kunne få skapt en god og solid føring. Ikke i orden, mener Froome.

– Usportslig av Nibali

– Det var et øyeblikk på etappen hvor noe satte seg fast mellom bremserne og bakhjulet. Det bremset fullstendig. Jeg måtte stoppe og få det ut før jeg kunne fortsette. I det øyeblikket valgte Nibali dessverre å angripe, sier Chris Froome.

– Personlig synes jeg at det er veldig usportslig. Han hadde hele stigningen til å angripe og gjør det så når jeg har tekniske problemer. Jeg ville i hvert fall aldri angripe rittets nummer en på den måten.

Med etappeseieren krabbet Vincenzo Nibali opp på fjerdeplassen sammenlagt. Chris Froome kom inn som treer etter Nairo Quintana, som hentet 30 sekunder på briten som fortsatt er i gult.

Nibali vant kongeetappen etter vilt angrep

Facebook kommentarer