Westra snøt Kristoff for sammenlagtseieren

Sharing is caring!

Polske Maciej Bodvar avsluttet Tre dage ved Panne med etappeseier mens nederlenderen Lieuwe Westra vant sammenlagt.

Hele tre tempokonger satte samme tid på den avsluttende etappen av Tre dage ved Panne.

Det belgiske sykkelrittet ble torsdag avsluttet med en tempo over 14,2 kilometer, og det var de helt små marginer som til slutt sikret polske Maciej Bodnar (Tinkoff) seieren.

Bodnar, det tyske tempofenomen Tony Martin (Etixx-Quickstep) og sveitseren Tom Bohli (BMC) tilbakela alle distansen på 17 minutter og 39 sekunder.

Det største smil satt Bodnar med, som var noen få hundrededeler av et sekund raskere enn Tony Martin, som igjen var litt bedre end Bohli.

Westra snøt Kristoff

I sammendraget endte nederlenderen Lieuwe Westra (Astana) med at dytte norske Alexander Kristoff (Katusha) vekk fra førsteplassen.

Kristoff startet dagen ble å bli nummer tre på den 111,5 kilometer lange fellesstart-etappen. Marcel Kittel var best i en dramatisk spurt.

Han fikk med seg 2 sekunder i bonus og foran den avsluttende tempoen ledet han med 7 sekunder foran Aleksej Lutsenko, og han hadde 12 sekunder ned til Westra.

Selv om Kristoff hadde et forsprang på sju sekunder til den nærmeste konkurrenten – Aleksej Lutsenko (Astana) – før den av sluttende etappen, så måtte han ta til takke med andreplassen. Lutsenko ble nummer tre.

Facebook kommentarer