Tour de France – sett fra Kleiva og Skien, dag 7, del 1

Sharing is caring!

Tempoetappe etter planen ..?
Fredagens tempoetappe ble som forventet et oppgjør mellom sammenlagtkanonene.

Av JON RANGFRED HANSSEN

The Fabulous Four renset premiebordet, og holdt tempospesialistene på avstand. Forskjellen mellom de fire sammenlagtgutta var kanskje enda mindre enn forventet, og åpnet muligens opp for at teorien om at Poga hadde avgjort – sprekker.

At Remco skulle trekke det lengste strået kan ikke sies å være uventet, og viste også at han er bedre enn mange fryktet etter Collobier. Rogliz viste også at han ønsker å være med.
Konklusjon etter tempoetappen må være at vi har 4 mann som skal fighte om sammendraget neste to uker .

UnoX var ikke “med” på tempoen igår. Den eneste UnoX som kunne vært med i går , var Søren W., men han er tydeligvis satt kraftig tilbake etter velten- og muligens mangler det også litt på form.
Både Søren og resten av gjengen gjennomførte .

I dag er en – egentlig- en spurtetappe, men den kan fort utvikle seg til noe annet. Jonas skal “avgårde” for å hente spurtpoeng, og spørsmålet blir fort hvem – og hvor mange – han får med seg.

Profilen innbyr til angrep fra folk som ikke er med i sammendraget, og med det været som er meldt kan det åpne for brudd/ ..bruddseier.

Det er morgendagen som fremfor alt var utpekt til etappen hvor UnoX har størst mulighet for den etterlengtede etappeseieren .

Også etappen i dag kan gi overraskelser !

En allez, s`il vous plait !