Bjarne Riis med sykkellag fra 2017

Sharing is caring!

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen fortalte på en pressekonferanse i dag at de planlegger å ha et sykkellag fra 2017.

– Et lag kan skapes på mange måter. Vi kan eie det selv, vi kan skape det sammen med andre eller en tredje måte, sa Bjarne Riis på pressekonferanse.

Utgangspunktet for Bjarne Riis og Lars Seier Christensen er at de vil skape et konsept som ikke kun skal bygges opp om et sykkellag, men også om flere forskjellige forretninger som gir dem inntjeningsmuligheter blant annet innenfor mosjonsykling.

– Vi mener at hvis det skal et team opp å stå, så skal det gjøres på den riktige måten, og vi føler at med det konseptet vi skaper, så vil der være den riktige bakgrunnen, sa Bjarne Riis.

Høy kaliber

Det har vært rykter om et samarbeide med den bahrainske prins Nasser bin Hamad Al Khalifa, men det ønsket de ikke å kommentere ettersom det er mange muligheter.

– Det vil være et lag som vil være av en kaliber som kan være på sportslig høyt plan når Bjarne og jeg er involvert, sa Lars Seier Christensen.

Og hvis det lykkes å få startet et lag, så blir det med Bjarne Riis helt fremme i en ledende rolle, som man tidligere har sett ham være på det daværende Tinkoff-Saxo.

– Jeg vil helt sikkert komme til å være i en ledende rolle på laget, som jeg tidligere har vært. Jeg vil ikke være en del av alt, men i en overordnet helikopterposisjon kan jeg se meg selv i, forklarer Bjarne Riis.

Lars Seier Christensen og Bjarne Riis har sammen satset 37 millioner danske kroner i den forretningsmessige delen av konseptet.

Facebook kommentarer