Bodø CK er tildelt Norgesmesterskapet

Sharing is caring!

Forbundsstyret i Norges Cykleforbund tildelte lørdag ettermiddag Bodø CK NM landevei. Mesterskapet vil bli arrangert 19-26. juni 2016.

bodo nm

– Det er godt å se at Norges Cykleforbund har tro på oss som arrangør og har tillitt til at vi kan arrangere et vellykket norgesmesterskap på landevei. Det har vært en lang prosess og nå gleder vi oss til å fortsette planleggingen av mesterskapet. Vi håper på stor deltakelse og vil gjøre vårt beste for å skape en ukes sykkelfest i Nord-Norge, sier Jan-Oddvar Sørnes som er leder i Bodø CK.

– VI har sett frem til å få en NM arrangør på landevei i Nord-Norge og svært fornøyde med at vi har fått på plass Bodø CK. Dette er spesielt viktig for utbredelsen av sykkelsporten i hele Norge. Bodø er en flott by og de har jo også erfaring som vertskap for Arctic Race of Norway, sier en fornøyd syklepresident Harald Tiedemann Hansen.

– Vil skape entusiasme

Sørnes er selv tilstede under det pågående Norgesmesterskapet i Mjøsområdet. Han har fått mange tips av årets arrangører og ser klare ringvirkninger som vi komme klubben til gode.

-Vi håper et mesterskap som dette skal gi energi og skape entusiasme slik at rekrutteringen til sykkelsporten skal fortsette å vokse i hele Nord-Norge. Mesterskapet skal også brukes for å heve kompetansen på alle nivåer i klubben, samt i hele regionen, forteller Sørnes.

– Det er stor med NM og personer har allerede tatt kontakt for å spørre om de kan få være med å bidra, avslutter en entusiastisk Sørnes.

Facebook kommentarer