Innledet sesongavslutningen med fjerdeplass

Sharing is caring!

Pressemelding: Krister Hagen sikret i dag Team Coop-ØsterHus en fjerdeplass i pro-kermis-rittet i Viane i Belgia.

hagen krister

Rittet var det første av en rekke kermis- og UCI-ritt i den siste uka av sesongen for lagets ryttere. I dag stilte Krister Hagen og Magnus Børresen til start. De var blant andre oppe mot en rekke av de øvrige norske kontinentallagene på de belgiske veiene.

De 164 kilometer ble kjørt som et typisk kermis-ritt med mye støting fra start. I undertall var taktikken å kjøre offensivt og komme seg med et brudd som forhåpentlig kunne holde hjem. Med cirka 5 mil igjen lyktes det Krister at komme av gårde i en liten gruppe som hentet de to førende ryttere.

Dessverre kom tre mann fri i den nestsiste bakken før mål mens Krister akkurat klarte å holde feltet bak seg på fjerdeplassen.

– Jeg var veldig sliten de siste to milene, så jeg er egentlig veldig godt fornøyd med at feltet ikke klarte å ta meg igjen, forteller Hagen fra Belgia.
I morgen gjelder det pro-kermis-rittet Textielprijs Vichte før det onsdag er tid for UCI-rittet Omloop van het Houtland Lichtervelde.

– De neste dagene stiller vi med fullt lag og satser igjen på å blande oss i toppen, sier Krister Hagen fortrøstningsfullt.

Facebook kommentarer