Ikke noe toppresultat for juniorjentene

Sharing is caring!

For landslagets del åpnet i dag VM med tempo for kvinner junior. Susanne Andersen endte her som nummer 19, mens Ingvild Gåskjenn ble nummer 32.


Etter 6. plass i årets EM var det Susanne Andersen det på forhånd var knyttet størst forventninger til Førsteårsjunioren synes hun gjennomførte et bra løp, selv om resultater ikke ble som ønsket.

– Jeg følte egentlig at jeg kjørte ganske bra og holdt trøkket oppe hele veien. Plasseringsmessig er jeg ikke helt fornøyd, men det var en god gjennomkjøring før fredag, sa Andersen etter rittet.

Ser frem mot fellesstarten

Ingvild Gåskjenn havnet litt som forventet et stykke bak de beste i dag, og hun ser nå frem mot fellesstarten som skal passe henne mye bedre.

– Det var veldig hardt og en god erfaring. Nå har jeg gjort unna VM debuten og kan senke skuldrene litt før fellesstarten. Den får fult fokus nå, sa Gåskjenn etter dagens ritt.

Stort å sykle VM

Både Gåskjenn og Andersen var enige om at VM debuten var en stor opplevelse, selv om toppresultatet uteble.

– Det er veldig morsomt å kjøre VM. Masse folk og entusiastiske amerikanere som skal ta bilder av oss. Jeg føler meg nesten som en kjendis, smiler Susanne.

– Alt er veldig stor her. Det var masse folk som heier på oss, så det var gøy, avslutter Gåskjenn.

Facebook kommentarer