Lovende start for Team Coop i Frankrike

Sharing is caring!

Pressemelding: Team Coop markerte seg både i dagens brudd og i massespurten på første etappe av det franske etapperittet Kreiz Breizh Elites.

hagen Kreiz Breiz 1 etappe

Etter en tempofullt start på etappen lyktes det Team Coops Krister Hagen å komme fri av feltet og etablere dagens tre-manns-brudd etter rundt fem mil. Bruddet hadde på det meste rundt fem minutter til feltet, men på tross av godt samarbeid i den lille tetgruppen ble de hentet av et samlet felt med cirka fire kilometer til mål. Her fortsatte August Jensen de gode takter fra vårsesongen og hentet en flott tredjeplass.

– Det var bra å få vist oss fram i dag. I tillegg tok jeg tre bakkespurter underveis i bruddet og sikret meg dermed bakketrøya, så det var godt å få betalt for det harde arbeidet i bruddet, forteller Krister Hagen og fortsetter:

– I spurten prøvde vi å få til noe kollektivt for August Jensen men lyktes ikke helt. Heldigvis klarte han seg meget bra på egenhånd, men manglet kanskje det siste for å nå helt opp på grunn av at han selv måtte tette litt luker i avslutningen. Men alt i alt var det en positiv start.

SøndG venter to etapper på henholdsvis 85 og 98 kilometer. Her håper Krister Hagen at etappene blir kjørt hardt for å skape litt forskjeller i sammendraget.
– Nivået er høyere i år enn tidligere år, så det er forhåpentlig flere lag som vil være med til at kjøre hardt i morgen. Vi vil i hvert gjøre en innsats for å kjøre offensivt. Vårt fokus er fortsatt sammendraget hvor vi har mange kort å spille på. Dernest kommer gode etappeplasseringer og min egen bakketrøye er bare en bonus, men jeg vil naturligvis prøve å forsvare den hvis jeg har mulighet for å kjøre etter flere poeng, sier han.

Facebook kommentarer