– Moberg har tatt et steg videre

Sharing is caring!

Emilie Moberg leverte en solid prestasjon da hun syklet inn til 37. plass i kvinnenes VM fellesstart lørdag.

Selv om det ble tøft på de to siste rundene satt Haldenseren med i tetfeltet 3 km før mål.

– Jeg følte meg veldig bra i dag. De først rundene var ikke så harde, men etter hvert ble det mye støting og jeg prøvde bare å smyge meg med for å spare krefter. På nest siste runden var det høy fart og jeg måtte bruke en del krefter for å henge med. Jeg følte jeg plasserte meg bra, men det at jeg ikke henger med de siste kilometerne er kun på grunn av manglende fysisk styrke. Jeg er ikke sterk nok etter 125km, men jeg er nærmere de beste enn jeg var i fjor, oppsummerer Moberg etter rittet.

– Jeg er fornøyd med å være med i finalen og at det ikke er så langt opp til en topp 10, selv om jeg gjerne skulle hatt et bedre resultat, avslutter Moberg.

– En solid prestasjon

– Dette var en solid prestasjon av Moberg. Det var hun vi hadde størst forventninger til på forhånd, og hun viser i dag at hun har tatt et steg videre. Vi hadde selvfølgelig håpet å ha de andre rytterne der lenger for å hjelpe Emilie, sier Pedersen.

Cecilie Gotaas Johnsen var innblandet i en velt midtveis og måtte til legesenteret for å sy noen sting under øyet.

– Cecilie gjorde en jobb inntil hun veltet. De andre to datt dessverre av tidlig i rittet, oppsummerer sportsjef Hans Falk.

Facebook kommentarer