Santander Consumer Bank ny hovedsponsor

Sharing is caring!

Pressemelding: Santander Consumer Bank blir hovedsponsor til Tour des Fjords og har signert avtale for tre år. Med dette er de tre største sponsoravtalene på plass til neste års arrangement.

fjords santander

F.v.  Knut Øvernes,Santander, Alexander Kristoff,Katusha, Roy Hegreberg,Tour des Fjords og Børge Liavik, Santander.

– Vi er svært glade for at Santander Consumer Bank har valgt oss som en av sine samarbeidspartnere for de neste tre årene. Å få med en internasjonal hovedsamarbeidspartner innenfor finans synes vi er spennende, og vi ser på det som en stor styrke for oss videre, sier Roy Hegreberg daglig leder i Tour des Fjords.

Santander Consumer Bank kjøpte opp GE Money Bank i november 2014 og vil bruke samarbeidet både til aktiviteter for sine ansatte og til å profilere seg med nytt navn.

– Som hovedsponsor får Santander rikelig med profileringsmuligheter i forbindelse med proffrittet og arrangementene våre, og med bakketrøyen dekorert med Santander-logoen vil de vise godt igjen. De ansatte får anledning til å være med på sponsorspinning, i tillegg til andre aktiviteter gjennom året. For oss er det gledelig å se at sponsorater på det øverste nivå hos oss nå er i ferd med å fylles opp, sier Roy Hegreberg.

– Vi er stolte av å være hovedsponsor for Tours des Fjords, og ser frem til samarbeidet med dem fremover. En så positiv sykkelfest er noe vi gledelig stiller oss bak, sier Knut Øvernes administrerende direktør i Santander Consumer Bank i Norge.

Facebook kommentarer